Visselblåsning

På Gotlandsbyggen AB vill vi att alla ska trivas. Därför är det väldigt viktigt för oss att få reda på om något inte står rätt till. Då kan du använda formuläret nedan för att informera oss om detta!

Visselblåsning hos Gotlandsbyggen

Upplever du att det finns missförhållanden hos oss? Använd då formuläret på denna sida för att berätta om vad som har hänt.

Beskriv så detaljerat du kan vad som har hänt samt var och när händelsen tog plats.

När vi har mottagit din anmälan så kommer du att få en bekräftelse, och om det är ett visselblåsningsärende så kommer en utredning att påbörjas, och åtgärder vidtas snarast.

En visselblåsarfunktion är en kanal där man ska kunna rapportera allvarliga missförhållanden i arbetsrelaterade sammanhang som det finns ett allmänintresse av att de kommer fram. Visselblåsarfunktionen ska kunna användas i de fall där det inte hjälper att rapportera internt, men också i andra fall – till exempel om den information som rapporteras inte är lämplig att rapportera om internt. Därutöver ska det säkerställas att ingen som slår larm riskerar repressalier.

Du kan läsa mer om detta på Arbetsmiljöverkets hemsida:
https://www.av.se/om-oss/visselblasarlagen/

Beskriv vad som har hänt och varför du skickar in den här rapporten. Om du vill rapportera anonymt, skriv din rapport på ett sådant sätt att du inte avslöjar din identitet.

Fyll i dina uppgifter nedan om du vill få återkoppling i ärendet. Lämna fälten tomma om du önskar vara anonym.
Share This