Byggentreprenad

Vår byggentreprenad har kompetensen och erfarenheten för att leda och klara av storskaliga byggprojekt. Vi utför krävande byggnadsvård och kvalificerade uppdrag under ibland mycket speciella förhållanden.

Vi bygger framtiden

Vi är lyckligt lottade som får ansvara för så många stora och spännande byggprojekt. Vi är med och skapar morgondagens boende och formar den gotländska framtiden. Våra 55 anställda medarbetare har en bred och djup kompetens som gör att vi kan ta oss an riktigt stora och svåra projekt. Vi planerar, projektleder och bygger helt nya bostadsområden, vi restaurerar och renoverar kulturbyggnader. Vi bygger till, bygger om, sanerar och är med och formar framtidens Gotland. Följ gärna vår spännande resa här på hemsidan och i sociala medier, där du får se vad vi har för oss på dagarna. Tack för förtroendet. Vi gör allt för att vara ditt förstaval av byggare på Gotland. 

Bostadsområden

Som byggentreprenör får vi planlägga och genomföra omfattande byggprojekt. Här krävs det djup kunskap, utvecklade samarbeten och god projektstyrning. Att vara med och bygga morgondagens bostadsområden och se hur samhället växer och formas är fascinerande. Ofta ställs vi inför komplicerade problem och stora utmaningar  – något vi gärna hanterar. Att bygga ett helt bostadsområde är ett hedersuppdrag. Vi berättar gärna mer om hur vi tar oss an sådana uppdrag. Hör av dig till oss idag.

Share This